uzorak o kojem se priča

Marko Grubnić otkrio gdje on i zaručnik ljetuju, a posebnu pozornost privukle su njegove kupaće gaće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju na Lošinju u društvu prijatelja, a na društvenim mrežama otkrili su brojne detalje s ljetovanja.

Modni stilist Marko Grubnić otkrio je na Instagramu da uživa na otoku Lošinju s Momčilom Gurovićem i prijateljima, a obožavateljima je pokazao brojne detalje iz ljetne rezidencije.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Među nekoliko fotki koje je objavio, mnogima su za oko zapele Markove kupaće gaće s leopard uzorkom. Djevojke koje našeg poznatog stilista prate na Instagramu već su mu počele pisati i da im pokloni neke od artikala sa fotke, a sudeći po komentarima koje su ostavljale malo je reći da su oduševljene modnim izričajem Grubnića i njegovog zaručnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUMMERFEELING @mr.gurovic ✨✨✨ We love peace, tranquility, nonchalance and sunset at Čikat bay... 🏝 #happiness

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Grubnić je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio detalje prosidbe u jednom zagrebačkom restoranu. Posvuda su bile crvene ruže i latice i svijeće koje su pridonijele posebnom ugođaju. Pohvalio se i skupocjenim zaručničkim prstenom, a svi su mu čestitali na sretnim vijestima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Celebrity Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene