ima se čime pohvaliti

Marko Grubnić počastio fanove fotkom bez majice, mnogi nisu krili zavist zbog njegova isklesanog torza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju iz teretane te je pokazao svoje isklesano tijelo na kojem mu mnogi zavide.

Naš poznati modni stilist Marko Grubnić na Instagramu je počastio svoje pratitelje fotografijama iz teretane. "Imam ih na mobitelu pa zašto ne", napisao je Marko uz dvije fotografije na kojima je pokazao svoje isklesano tijelo.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Brojni obožavatelji pohvalili su njegov izgled te su mu poručili da je zgodan, a nekolicina njih ga je pitala kako mu je uspjelo dovesti tijelo u takvu formu.

Grubnić na Instagramu ima zavidan broj pratitelja, a s njima redovito dijeli detalje iz privatnog života. Prije nekoliko dana je tako pokazao da sa svojim bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem uživa na odmoru u Istri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Nedavno je pokazao i neviđenu fotografiju sa svojih prošlogodišnjih zaruka. "Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "Hoćeš li se udati za mene?". Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene