Jako slatko

Grubnić rastopio pratitelje fotkom s malenim Bloomom, mnogi su se složili i da mu beba baš lijepo stoji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži sina Maje Šuput, dvomjesečnog Blooma.

Stilist i dizajner Marko Grubnić ne krije koliko je sretan što je njegova prijateljica Maja Šuput postala majka, a sada je i ponosno pozirao s njezinim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Na svojem je Instagramu objavio fotografiju na kojoj dvomjesečnu bebu drži u naručju te je prizorom rastopio svoje pratitelje.

"Samo to što imam priliku zagrliti ovog slatkog malog dragulja podsjeća me na to da je život lijep i čudesan", napisao je Grubnić uz fotku koju je u nekoliko sati skupila nekoliko tisuća lajkova.

"Predivni"; "Kako ste slatki", "Jednom kada za to dođe vrijeme, bit ćeš sjajan tata", pisali su mu pratitelji, a mnogi su se složili i kako mu beba baš lijepo stoji.

Grubnić nije skrivao ni uzbuđenje kada je Šuput u ožujku rodila sina.

"Bila si najbolja i najljepša trudnica, a već znam da ćeš biti najbolja mama. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate", poručio joj je tada, a čini se da je obećanje i održao.

Inače, Marko je s Majom prijatelj dugi niz godina, a radi i kao njezin stilist te dizajner. Grubnić je zaslužan i za odjevne kombinacije članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus i Indire Levak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene