Opet sve zadivio

Marko Grubnić otkrio dosad neviđenu fotografiju svojih raskošnih zaruka, bila je to zaista čarobna i večer za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić se na profilu Instagramu prisjetio svojih zaruka i s pratiteljima podijelio dosad neviđenu fotografiju te večeri.

Modni stilist Marko Grubnić iznenadio je svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija s njegovih prošlogodišnjih zaruka čiji su prizori tada sve oduševili.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipanj 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "hoćeš li se udati za mene"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Prekrasno", "Ajme koja milina", "Divno, predivno. Rastapam se, uvijek sa stilom, jedan jedini", "Sretno", "Wauu", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio specijalno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanja, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipanj 2020. bajka", napisao je prije godinu dana uz hešteg zaruke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene