Zajedno 13 godina

VELIKA LJUBAV ŠEFA FACEBOOKA "Zamalo me poslala kući!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priscilla Chan i Mark Zuckerberg otpočeli su vezu prije 13 godina. Sve je počelo spojem, koji nije bio najbolji.

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan slave 13 godina otkako su išli na prvi spoj i počeli svoju vezu. Osnivač Facebooka obilježio je važan datum i na svojoj društvenoj mreži, opisavši ukratko svojim pratiteljima kako je sve izgledalo na prvom spoju s Priscillom.

Pogledaj i ovo showbuzz Mark na porodiljnom Dirljivi prizor: Osnivač Facebooka uživa uz svoju djevojčicu

Malo je nedostajalo da ga Priscilla ne pošalje kući. "Išli smo na naš prvi spoj prije trinaest godina. Zamalo me poslala kući kad sam joj rekao da moram riješiti zadatak iz informatike za sutradan. Drago mi je što je sve prošlo dobro", napisao je Mark na svom Facebooku.

Srećom, ostali su zajedno, a danas su jedni od najuspješnijih ljudi na svijetu. Priscilla je na Harvardu diplomirala medicinu te je specijalizirala pedijatriju, dok je Mark osnovao Facebook. Njihov veliki san bio je da se ostvare kao roditelji, što se i dogodilo prošle godine, kada su dobili kćerkicu Max.

Objavili su na Facebooku da se djevojčica rodila, a oduševili su svijet kada su rekli i da će donirati 99 posto Facebookovih dionica. Osim toga, kao par aktivno rade na unaprjeđenju života druge djece pa doniraju jako puno novca za medicinska istraživanja. Ma bravo! Svašta se dogodilo nakon spoja - koji je skoro propao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene