Sada će mirnije spavati

Roditeljima Marija Valentića stigla pomoć od potpunih stranaca: "Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Valentić je putem društvenih mreža zahvalio ljudima koji su njegovim roditeljima posudili kamp kućicu nakon što im je kuća jako oštećena u petrinjskom potresu.

Obiteljska kuća glumca i profesora kineziologije Marija Valentića koja se nalazi u Petrinji jedna je od brojnih koje su oštećene u strašnom potresu.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

Mario se nakon njega odmah bio otputio u rodno mjesto kako bi pomogao svojim najmilijima koji su na svu sreću dobro, iako su gotovo ostali bez krova nad glavom i kuća nije sigurna da u njoj borave.

No u pomoć su uskočili dobri ljudi, Marijevim su roditeljima posudili kamp kućicu, a on im je zahvalio putem društvenih mreža.

"Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznajem) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke", napisao je Mario u priči na Instagramu i uz to zahvalio vozaču automobilskih rally utrka Jurju Šebalju na inicijativi.

Mario je nakon potresa objavio video i fotografije iz oštećene kuće, kao i njezine sanacije njezina krovišta. Objavio je da je njegova obitelj dobro i da radovi dobro napreduju.

"Hvala svima, ljudi!! Izazovno je, al' dobro je, djelujemo", napisao je bio na Facebooku i zahvalio svima na dobroj volji za pružanje pomoći.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Knoll osigurala privremeni dom obitelji iz Petrinje: "Nikad me ništa nije dirnulo kao njihovo veselje i suze"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene