Pričat će o higijeni

VELIKI POVRATAK Na Farmu ulazi bivši pobjednik: "Neki od njih se ne tuširaju!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Mlinarić ulazi na Farmu, gdje će provesti tjedan dana. Pomoći će farmerima oko zadatka, ali i brojnih njihovih konflikata.

Veliki povratak bivšeg pobjednika Farme! Naime, Mario Mlinarić, pobjednik druge sezone Farme, vraća se na imanje kao kondicijski trener. Farmeri će novog sustanara imati na tjedan dana, a on će im pokušati pomoći pri ojačavanju sportskog duha farmera, pri podizanju samopouzdanja i poštivanju pravila Farme. Mario pred sobom ima zahtjevan zadatak, a za njega je itekako spreman, otkrio nam je u intervjuu za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

"Imam zadatak malo im ojačati sportski duh, smiriti im živce, a moraju i sagraditi malu teretanu i poligon, vidjet ćemo kako će sve ići. Farmu sam dosad pratio koliko sam mogao i nemam favorita. Sa svima ću provesti jednako vremena, sa svima ću razgovarati, nakon toga ću imati bolji dojam o kandidatima. Pokušat ću ih naučiti da uživaju u trenutku, iskoriste dan, pojačati njihov sportski duh", priča Mlinarić.

Svjestan je, kaže, da je njemu bilo lakše na Farmi jer je već prije ulaska bio naviknut na kamere. "Meni je bilo lakše, što je kamera tiče, navikao sam bio, nije isto kad ste već to prošli, kad ste u tom svijetu, i kad se tek na tako nešto morate naviknuti. Bilo mi je lako i jer nemam poroke, ne pijem, ne pušim... Jedino što meni može nedostajati je obitelj. Što se tiče drugog, i u pustinji ću se snaći", prisjeća se Mario svojih farmerskih dana. Lakše ih je, kaže, provesti i kad već živite sportski život te ste naviknuti na disciplinu.

"Dolazim im kao ispomoć, dolazim dignuti atmosferu sada kad i vremenske prilike uvjetuju pojačanu nervozu i depresiju. Idem im dignuti moral, ali i pričati s njima o osobnoj higijeni, čuo sam da se neki i ne tuširaju baš često. Koliko ću uspjeti, vidjet ćemo, ipak su to odrasli ljudi", zaključuje Mlinarić.

Privatni život čuva za sebe, govoreći tek da je "definitivno pobjegao od javnog života". Ipak, sada je pred njim tjedan dana farmerske avanture! Sigurni smo da će njegova pomoć itekako dobro doći konfliktnim farmerima!

FARMERI U IŠČEVIVANJU ODABIRA PRVOG DUELISTA

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo tko će postati prvi duelist. I dok crvena zadruga samo taktizira i razvija strategije koga će izbaciti s farme, zelena zadruga je već prionula fizičkim pripremama. Jasmina je uvjerena da ukoliko prvi duelist bude Barbara ili Tomislav da je ona njihova sigurna meta. Kako bi dvoboj dočekala spremna, bacila se na prakticiranje joge.

„Ja se već neko vrijeme bavim jogom i ona je dosta zahtjevna, Mislim da bi mi to dosta moglo pomoći u sutrašnjoj borbi. Joga je nešto najbolje što sam probala u mom životu, od ovih tehnika za vježbanje i samopomoć. Joga zapravo objedinjuje um, duh i tijelo zajedno. Ta snaga kada se um utiša, postaješ puno jači nego što zapravo jesi“ kazala je Jasmina, a ukoliko bude odabrana za borbu u dvoboju očekuje pobjedu te dodaje: „Borit ću se časno kako to inače biva i sa velikim srcem i puno ljubavi!“.

Svoje vještine prakticiranja joge pokazala je i Danieli i Kristijanu koje je podučila održavanju ravnoteže. Kasnije im se pridružio i Darko koji je s Danielom radio trbušnjake.

Odabir prvog duelista, nesumnjivo, nikad nije bio iščekivaniji, a tko će to biti, ne propustite doznati!
 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene