Jako su se voljeli

Marinko Rokvić svoju bolest krio je od svih i nije htio u bolnicu, a obožavana supruga Slavica ispunila mu je i zadnju tužnu želju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju medija iz susjedne Srbije, Marinko Rokvić je preminuo na rukama svoje supruge Slavice.

Vijest o smrti srpskog pjevača Marinka Rokvića šokirala je i rastužila njegove obožavatelje i kolege u regiji, koji nisu ni znali da 67-godišnji pjevač vodi tešku borbu sa zdravljem.

Pogledaj i ovo showbuzz preminuo u 68. godini Tko je bio pjevač hita "Ovo je moja kuća"? Oženio je Zagrepčanku nakon samo tri susreta, a sinovi su mu također folk pjevači

Prema pisanju Kurira, Marinko je detalje o svojem zdravlju i dijagnozi raka gušterače htio zadržati u krugu obitelji, navodno nije htio ni ići u bolnicu te je preminuo kod kuće, na rukama svoje voljene supruge Slavice Rokvić. Njima blizak izvor ispričao je kako ga je upravo ona njegovala i da je ispoštovala njegovu želju da posljednje trenutke provede kod kuće.

"Supruga Slavica uz Rokvića je bila do samog kraja. Njegovala je Marinka u njihovu obiteljskom domu na Košutnjaku, gdje je on i umro u subotu. Nije htio da ga vode u bolnicu. Svjestan da je teško obolio i da mu se bliži kraj, izrazio je želju da umre kod kuće, što su njegovi najbliži ispoštovali. Slavica je sa suprugom bila neprestano sve dok nije izdahnuo, a s obzirom na to da je ona po struci zdravstveni radnik, Marinko je imao najbolju njegu u najtežim trenucima", otkrio je izvor za Kurir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Marinko i Slavica, koja je inače iz Zagreba, gdje su se i upoznali, u braku su bili od 1985. godine, a dobili su sinove Nikolu i Marka.

Marinko je rođen je 27. siječnja 1954. godine u Bosanskom Petrovcu, a njegova obitelj teško je živjela jer su se bavili samo poljoprivredom. Od malih nogu pokazivao je ljubav prema glazbi i u djetinjstvu je naučio svirati harmoniku. Ipak, odlučio je ostaviti glazbu po strani i upisati Elektrotehničku školu, no nakon završetka srednje škole opet se posvetio svojoj prvoj ljubavi.

Preselio se u Beograd, gdje je ubrzo počeo dobivati angažmane, a nakon dvije godine nastupanja po kavanama i raznim zabavama dobio je ponudu da snimi prvi singl. Na televiziji se pojavio tek nakon pet godina bavljenja glazbom, a poslije vojske, koju je služio do 27. godine, snimio je svoj prvi veliki hit "Da volim drugu ne mogu".

Uslijedila je prva ploča pa nastupi na raznim festivalima koji su mu osigurali zvjezdani status, a ostalo je povijest.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović +9 Siena Marguerite Uremović - 7 Celebrity Ni Sofia Vergara nije odoljela talentu i ljepoti ove australske Hrvatice, evo kako je reagirala kada ju je ugledala ispred sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene