VRATIO SE!

TRAŽI POSAO Stoka po četvrti put izašao iz komune pa se prijavio na burzu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stoka trenutno intenzivno traži posao, a unatoč tome ne namjerava odustati od glazbene karijere.

Marin Ivanović Stoka po četvrti put izašao je iz komune u kojoj je proveo nekoliko mjeseci. Nekad poznati reper trenutno živi s roditeljima u centru Zagreba, a odmah je odlučio okrenuti novu stranicu i pronaći posao koji će ga držati podalje od ovisnosti.

Pogledaj i ovo Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Nikad sretnija Najteži, ali najljepši "posao": Nakon nekoliko godina šutnje Marija Husar Rimac progovorila o sinu

Marin se odmah prijavio na burzu, no unatoč tome što bi mogao dobiti posao, od glazbene karijere ne namjerava odustati. Nove hitove pisat će uz pomoć nekadašnjih suradnika, piše 24 sata.

Na svom trećem odvikavanju od droge na koje je otišao početkom 2013. godine Stoka se okrenuo vjeri. U španjolskoj komuni počeo je pisati kršćanski hip-hop, a jednu pjesmu posvetio je i pokojnom fra Zvjezdanu Liniću. Prije toga na odvikavanju je bio i 2010. godine, a prvi put u komuni je završio prije deset godina zbog ovisnosti o kokainu. Svoj život u paklu droge opisao je i u knjizi "Narko dnevnik zvijezde repatice".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene