konačno zajedno

Marin Čilić podijelio fotografiju sa sinom Baldom koja topi srca: "Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Čilić vratio se s turnira iz Singapura, a na zagrebačkom aerodromu ga je dočekala supruga Kristina Milković sa sinom Baldom.

Marin Čilić (32) raznježio je brojne pratitelje svojim fotografijama s jednogodišnjim sinom Baldom i riječima koje je napisao uz njih. 

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

"Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati. Ponovno zajedno", istaknuo je tenisač koji se vratio s turnira u Singapuru. Nasmiješeni Marin na zagrebačkom aerodromu na jednoj slici drži sinčića u naručju, a na drugoj on i njegova supruga Kristina Milković gledaju Balda dok hoda prema njima. 

Tenisačeve pratitelje na Instagramu su oduševile fotografije. "Kako slatko", "Najveća nagrada od svih", "Neodoljivo", "Sigurna sam da je i on bio sretan što vidi tebe", "Neprocjenjivo. Ništa ne može nadmašiti ovo", komentirali su. Objavu je lajkalo više od 12.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Inače, Čilić je dobio sina Balda sa suprugom Kristinom krajem siječnja prošle godine, a par koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene