divna obitelj

Poseban dan u obitelji Marina Čilića, tenisač je sve raznježio fotografijom sa suprugom i sinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Čilić i supruga Kristina Milković krstili su njihovog sina Balda u Međugorju.

Tenisač Marin Čilić pohvalio se na Instagramu da je imao poseban dan sa svojom obitelji. 

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

"Krštenje bebe B", napisao je Marin koji je sa suprugom Kristinom Milković krstio njihovog sina Balda. Tenisač je otkrio da su to učinili u njegovom rodnom Međugorju, a objavio je fotografiju u blizini crkve na kojoj on i Kristina nasmiješeni gledaju jedno u drugo te drže sinčića. 

Pratitelji su čestitali Marinu i istaknuli da on i obitelj izgledaju lijepo. "Ovako je tako slatko", "Čestitam divnoj obitelji", "Neka je živ i zdrav zajedno s vama, čestitke", "Najljepša slika na profilu", komentirali su. 

Inače, Čilić je dobio sina Balda sa suprugom Kristinom krajem siječnja, a za IN magazin je objasnio otkud im ideja za njegovo ime.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

''Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru. Odličan je osjećaj biti otac. Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač'', ispričao je Marin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene