tuga u srcu

Teški dani domaće glumice koja se oprašta od bliske osobe: "Otišla je, a ja je ne mogu ispratiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić otkrila je da prolazi kroz teške trenutke jer joj je preminula bliska osoba koju ne može ni ispratiti zbog pandemije koronavirusa.

Glumica Marijana Mikulić otkrila je na Instagramu da prolazi kroz teške trenutke jer ne može na pogreb bliskoj osobi zbog cijele situacije. 

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

"Crni petak. Crna subota. Tuga u srcu. Prezirem taj covid i sve što nam je donio, odnio, što nam je od života učinio. Jedna draga osoba je otišla, a ja ju ne mogu ispratiti.. Barem ne bez posljedica koje bi pogodile mnoge oko mene.. Sretan ti put, draga moja.. Pamtit ću tvoj osmijeh, i ruke koje su mnogima od nas uvijek bile tu, kad god smo se ženili, rađali, oplakivali...Hvala ti na svemu", napisala je Marijana. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Brojni pratitelji su glumici izrazili sućut. "Otišla je u vječni počinak, spokojno, tiho, kako samo njeno srce zna", napisala je još jedna osoba koja ju je poznavala. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene