urnebesan zaključak

Domaća glumica sve nasmijala komentarom o Harryju i Meghan: "To je davno sažeto u staroj hercegovačkoj mudrosti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić na Instagramu je objavila šalu na račun princa Harryja i Meghan Markle te izazvala salve smijeha.

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu se osvrnula na intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey i svojim komentarom nasmijala pratitelje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

"Cijeli ovaj intervju davno je sažet u jednoj staroj hercegovačkoj mudrosti: Dok se nisam ženio, nisam znao da mi ne valjaju ni ćaća ni mater", napisala je preko fotke slavnog par na kojoj je i pored Meghanine glave dodala natpis na kojem piše "moja kraljica".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Njezin komentar odnosio se na dio intervjua u kojem je Harry rekao da se osjećao zarobljeno dok nije upoznao Meghan i da bez nje nikad ne bi napustio svoju obitelj.

"Bio sam zarobljen, ali to nisam znao", kazao je, među ostalim, princ u intervjuu.

Marijana je svojom objavom izazvala salve smijeha, a mnogi su se i složili s onim što je napisala, no očito nisu baš svi shvatili njezinu namjeru jer je u opisu naknadno morala naglasiti da je riječ o šali.

"Edit: ova objava trebala je biti šala na račun teme koja mi izaziva dijareju. Nemojte se previše nervirati", dodala je glumica pored fotke.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica Elizabeta se oglasila o intervjuu Harryja i Meghan s Oprom: "Cijela obitelj je tužna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene