Govor mržnje

Naša glumica na meti hejterice na Instagramu, spomenula je i njezina muža: "Izgledate kao tetka i nećak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić se ponovno našla na meti kritika, ovaj put zbog svog podrijetla i supruga.

Glumica Marijana Mikulić našla se na udaru kritika jedne pratiteljice na društvenim mrežama, koje je odlučila javno objaviti na svom profilu na Instagramu, a tiču se njezinih korijena iz Bosne i Hercegovina te supruga Josipa Mikulića.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

"Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake. Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: 'Taj će biti moj'. Izgledate kao tetka i nećak", poruka je koju je dobila u inbox.

"Problem je i to kako smo se moj muž i ja upoznali i gdje radimo", komentirala je Marijana.

Glumica inače na svom profilu na Instagramu često dijeli trenutke svoje svakodnevice, pa tako priča i o poteškoćama u razvoju koje ima njezin najmlađi sin Jakov koji ima tri godina, zbog čega se također našla na meti dežurnih kritičara, a nedavno su joj prigovorili zašto ga još uvijek vozi u kolicima.

"Nakon objave neki dan stižu poruke - kako to da se Jaki još hoće voziti u kolicima, pa zar se još vozi, zašto se još vozi? U šetnji je nedavno naišla pored nas starija gospođa koja je za ruku držala curicu dosta manju od Jakova i kaže "uh, vidi kako je ovaj dječak velik a još se vozi u kolicima". Tako svi mi komentiramo i zaključujemo po vlastitom iskustvu. A nemamo pojma kako komentar utječe na onog koga komentiramo/kome ga upućujemo. Mi smo proljetos prerasli triciklić i proslijedili ga, guralicu za bebe još davno, ljetos kišobran kolica. Aaali jako brzo smo se pokajali za kolica. Jer s Jakijem su šetnje postale... Nazovimo to - avanture! Odlazak na plac bez kolica završava u suzama - što njegovim što mojim - ta borba s rukama punim vrećica još tegliti i njega dok vrišti, svi gledaju.
Nemoguće je bez lizalica, bombona i sličnih utenzilija najjednostavnije rute prijeći ako ne idemo u smjeru koji on zamisli-bacanje, plač, vriska-jer ne zna reći što želi. A objasnit mu ne možemo. Tako da smo po hitnom postupku usred odmora uzeli nova kolica, jer je to ipak bolje rješenje od stalnog trpanja slatkišima. Jednostavnije dođemo od točke A do točke B, idemo do mjesta gdje se on može istrčati pa ga tamo pustimo, u korpu trpam namirnice, nemam teglenja ni njega ni stvari. I, eto, zato mi s tri godine još trebamo kolica, i trebat ćemo još neko vrijeme. Da pojednostavimo život i njemu i nama. Ne moramo uvijek sve zapitkivati, komentirati, dijeliti savjete, jer ne znamo kakve su borbe s druge strane i zašto se osoba ponaša kako se ponaša, zašto radi to što radi. Možemo nekad reći nešto lijepo, a ako nam se ne da, možemo i šutjeti. Možemo svoju pamet i savjete nekad zadržati za sebe. Sve super, sve pozitivo, al nemojte mi s "da sam ja ti", jer, maco, nisi", zaključila je glumica.

Marijana je ranije ove godine otkrila da Jakov ima poteškoće u razvoju, točnije dijagnoziran mu je nespecificirani poremećaj u razvoju govora i razumijevanja. Glumica i njezin suprug, umjesto da čekaju termin u državnoj instituciji s čime imaju loša iskustva, vode ga na privatne terapije igrom, a maleni Jakov zbog toga već napreduje i nedavno je samostalno progovorio čime ponosna mama pohvalila također na društvenim mrežama.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović +9 Siena Marguerite Uremović - 7 Celebrity Ni Sofia Vergara nije odoljela talentu i ljepoti ove australske Hrvatice, evo kako je reagirala kada ju je ugledala ispred sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene