''PAKAO OD ŽIVOTA''

NAGLI PREOKRET Nije mogla izdržati i napustila zemlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog skandala koji se dogodio pjevačica je napustila zemlju.

Priča oko navodne veze srpske pjevačice Marije Šerifović s udanom dizajnericom interijera Elenom Karić ne jenjava. Marije je, pišu srpski mediji, obavila ozbiljan razgovor sa svojom ljubavnicom i prekinula vezu. Zbog cijelog skandala koji se dogodio pjevačica je napustila Beograd i otišla u Los Angeles, piše Kurir.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović u Areni Zagreb - 3 Ostvario joj se san Marija Šerifović priredila spektakl u zagrebačkoj Areni, jedva je suzdržala suze: ''Čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje''

"Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu. Obje su svjesne da bi jednog dana njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svjesna je da je ta odluka najpametnija za obje jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji cijela regija, napravilo pakao od života", otkrio je Kurirov izvor i dodao sljedeće.

"Marija se sklonila iz Beograda. U Los Angeles je otišla da bi izbjegla pažnju javnosti, a i da bi se odmorila od brojnih koncerata i snimanja. Najbitnije joj je da misli preusmjeri na neke druge stvari, koje nemaju veze s Elenom''.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene