Pokazala trbušnjake

Nakon vijesti o razvodu zvijezda "Larina izbora" objavila seksi fotku iz luksuznog američkog doma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Karan objavila je na Instagramu fotografiju iz luksuznog američkog doma koji je dijelila s Joelom Lubinom.

Srpska glumica Marija Karan, koju smo imali prilike gledati u hit-seriji Nove TV "Larin izbor" kao vatrenu djevojku Anastaziju, nedavno se našla u centru pažnje nakon što je u javnost procurila vijest da se razvodi od holivudskog producenta Joela Lubina, s kojim ima sina Marka, a sada, čini se, živi punim plućima i izgleda bolje nego ikad.

Pogledaj i ovo Glumica Jagoda Kumrić dala prvi intervju nakon tri godine (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Povratak na male ekrane Osvojila vas je ulogom razmažene bogatašice, a u novoj seriji igra oštroumnu novinarku

Marija se na društvenim mrežama pohvalila savršenom linijom, odjevena samo u sportski grudnjak i tajice, u kojima je pozirala u svom luksuznom američkom domu. Objavljenu fotografiju Marija je snimila u kuhinji kuće koju je njezin navodno uskoro bivši suprug kupio 2011. godine od slavog glumca Jasona Stathama za 2,7 milijuna dolara, odnosno gotovo 19 milijuna kuna.

"Trebala je heroja, pa je to i postala", napisala je Marija uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Obožavatelji su joj u komentarima uglavnom pisali komplimente, no nekolicina je zaključila da možda izgleda premršavo.

"Heroina", "Zgodna dama", "Joj, Maro, tugo moja", "Ljepotica", "Karantensko izdanje ti dobro stoji", Najljepša si", "Za moj ukus previše mršavo", "Nema veze što je mršava... Nego ide bosa po pločicama (samo mi iz Srbije razumijemo zašto)", napisali su joj u obožavatelji u komentarima.

O razvodu nje i Lubina srpski su se mediji raspisali početkom mjeseca, međutim supružnici se zasad o toj temi nisu službeno očitovali.

"Marija i Joel razveli su se i nijednom od njih nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog, znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godina i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijina", izjavio je bio njoj blizak izvor za Blic.

Također prenijeli su i kako je glumica navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Hollywoodu, a Joel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. To je bio razlog njezinih odlazaka u Srbiju, gdje je snimala serije.

Joel Lubin poznat je po tome što je godinama surađivao sa slavnim glumcem Tomom Cruiseom i brojnim drugim zvijezdama. U braku s im se rodio sin Marko, i to u jednoj od najboljih klinika u Los Angelesu, u kojoj su svoje prinove na svijet donijele i glumice poput Mile Jovovich, Penelope Cruz i Halle Berry.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene