objavio kolega

Radno i u posljednjim danima trudnoće: Marija Husar Rimac otkrila što priprema, pozirala je držeći se za trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Husar Rimac broji sitno do sinova rođenja, a naša pjevačica i dalje marljivo radi. U studiju je snimala s kolegom Matijom Dedićem, koji se o svemu pohvalio na Facebooku.

Domaća pjevačica Marija Husar Rimac broji sitno do rođenja djeteta, no i dalje radi u punom pogonu. 45-godišnja Marija i dalje snima u studiju, a fotografiju s kolegicom na svom je profilu na Facebooku objavio glazbenik Matija Dedić.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

"Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove", napisao je Dedić na Facebooku. Brojni obožavatelji su u komentarima pjevačici zaželjeli sreću. Marija Husar Rimac na fotografiji je pozirala držeći se za trbuh, a lice je prekrila zaštitnom maskom s vjerskim motivima.

Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove :)

Posted by Matija Dedic on Tuesday, January 26, 2021

Prije nekoliko dana je bivša pjevačica grupe Divas priredila i takozvani "baby shower", na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, sestra Ivana Husar i Nina Badrić, koja joj je ujedno i vjenčana kuma.

Članice nekadašnje grupe Divas sa suprugom Vjekoslavom Rimcem u braku je od 2009. godine, a prije šest godina postali su roditelji sina Ivana, koji se sada veseli mlađem bratu.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene