Čestitamo!

Marija Husar Rimac u 46. godini rodila drugo dijete, sretnu vijest potvrdila je njezina sestra Ivana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjekoslav Rimac dobili su drugog sina.

Pjevačica i članica nekadašnje grupe Divas, Marija Husar Rimac rodila je sina u 46. godini, a sretnu je vijest potvrdila njezina sestra Ivana Husar.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

"Potvrđujem, danas je rodila", izjavila je Ivana kratko za magazin Gloria, a ime malenog dječaka zasad nije otkrila.

Marija je uoči odlaska u rodilište na svom Instagramu objavila molitvu uz fotografiju na kojoj je zamišljeno gledala kroz prozor i držala ruke na trbuhu.

"Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene, a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka", napisala je Marija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

Pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana koji se sada veseli mlađem bratu, a da čekaju drugo dijete objavila je krajem prošle godine kada je potvrdila i da je zanijela prirodnim putem.

"Trudnoća je dar od Boga", istaknula je tada presretna Marija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene