divna objava

Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Husar Rimac objavila je fotografiju sa supružnicima Matom Rimcem i Katarinom Lovrić te im čestitala na vjenčanju.

Marija Husar Rimac podijelila je fotografiju na kojoj je s mužem Vjekoslavom Rimcem te poduzetnikom Matom Rimcem i njegovom suprugom Katarinom Lovrić kako bi im čestitala na vjenčanju. 

Pogledaj i ovo showbuzz ispunili i obećanje mještanima! Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije

"Dragi naši, Katarina i Mate! Od srca vam čestitamo! Neka Božji blagoslov uvijek počiva nad vama. Poštujte se i volite zauvijek. Vole vas vaši Rimci Niko, Ivan, Marija&Vjeko. P.S. ova fotografija je od prije godinu dana kada ste se zaručili", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

Marijini pratitelji su se pridružili čestitkama, a među njima je bila i Nina Badrić. Oglasila se i Matina majka Zdenka koja je komentaru ostavila emotikone srca. 

Inače, poduzetnik je prošlog vikenda imao svadbeno slavlje s Katarinom u Livnu dok su se u svibnju vjenčali na intimnoj ceremoniji u Splitu u Vili Dalmaciji koja je popularno mjesto za vjenčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, a pozvali su 30-ak ljudi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 2 +0 Vanja Horvat - 4 Celebrity Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene