šali se ili?

Postala meta zezancije: Glazbena diva sebe usporedila sa slavnom kemičarkom nagrađenom Nobelom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey je istaknula da su ona i Marie Curie praktički ista osoba.

Mariah Carey ponekad iznenađuje javnost sa svojim istupima na društvenim mrežama, ali sada je definitivno nadmašila sve prijašnje. 

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka Riskantno! Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

Naime, pjevačica je sebe usporedila s poznatom fizičarkom i kemičarkom, nobelovkom Marie Curie. "Ona ima dvije Nobelove nagrade, ja imam dva albuma dijamantne naklade, praktički smo ista osoba", napisala je Mariah na Twitteru

Carey se odlučila na tu objavu nakon što je američka komičarka Eileen Mary O'Connell na društvenoj mreži podijelila jednu situaciju. Naime, ona je ispričala kako je daljnji rod Marie Curie, a netko ju je ispravio da se to izgovara Mariah Carey. 

"Razmišljam o vremenu kada sam rekla kako mi je daljnji rod Marie Curie, a jedan mi je dečko rekao kako se to ime izgovara - Mariah Carey', napisala je Eileen. Objava se svidjela pjevačici i ubrzo ju je podijelila te objasnila da nema puno razlike između nje i slavne kemičarke. 

Careyina rečenica je postala hit na Internetu i nasmijala mnoge, no ne zna se je li se samo šalila ili je ona u to zaista uvjerena. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo je najbogatija žena na svijetu: Zbog muža milijardera koji ju je prevario s voditeljicom o njoj bruji cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene