Izvisio

Gospodin "sponzoruša": Mariah ostavila mlađahnog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey već je prekinula sa svojim mlađahnim partnerom, plesačem Bryanom Tanakom.

Iako su u vezu uplovili tek nedavno,Mariah Carey već je prekinula sa svojim mlađahnim partnerom, plesačem Bryanom Tanakom. Par se zbližio na njezinoj nedavnoj turneji, a prohodali su vrlo brzo nakon što je Mariah raskinula zaruke s Jamesom Packerom, piše TMZ. Iako se činilo da im cvjeta cvijeće, Bryan i Mariah prekinuli su nakon pet mjeseci, i to zbog njegove ljubomore i trošenja njezinog novca.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako to ide Ostao je u šoku nakon što je čuo vijest

Bryan je bio jako ljubomoran na odnos Mariah i njezinog bivšeg supruga Nicka Cannona, s kojim ima dvoje djece. Budući da su i iza razvoda ostali prijatelji te zajedno odgajaju djecu, Nick je važan dio života slavne pjevačica. Nick i Mariah su tako nedavno zajedno odveli djecu na dodjelu Kids Choice nagrada, što je Bryanu smetalo pa je zahtjevao da se odmah vrati kući.

Osim toga, veliki problem bilo je i njegovo trošenje. Tanaka obožava vrlo skupe stvari, koje si ne može priuštiti. Stoga je njezinim novcem sebi kupovao skupe i brendirane satove i lančiće. Zaključila je mudro Mariah da joj se Bryan uvalio samo kako bi se proslavio pa ga je na kraju i ostavila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene