Postala viralni hit

Što je s Mariah Carey? Jedva se vukla po pozornici, svi se pitaju što joj se dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey tijekom svog nastupa u Las Vegasu jedva se kretala po pozornici!

Nitko ništa ne može zamjeriti vokalu slavne Mariah Carey, no kad se radi o karakteru i ostalim segmentima izvedbe, Carey zna popustiti i postati prava diva. Njezino razmaženo ponašanje već je odavno svima dobro poznato, a ovog puta Mariah ga je pokazala i na koncertu u Las Vegasu, gdje je sa svojim plesačima izvodila jednu od brojnih plesnih točki.

Pogledaj i ovo Mariah Carey i Bryan Tanaka Riskantno! Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

Twitter gori od komentara na račun njezine iznimno usporene izvedbe. Carey se polako ljuljala, a plesači su je nosili, pokretali i dodali joj na kraju mikrofon. Mnogi se pitaju što se dogodilo s Carey, koja u svoje nastupe ipak ulaže poprilično puno svoje energije. Neki od obožavatelja na Twitteru zapitali su se i tko plaća za takve nastupe.

"Tko plati za ovako nešto? Želim znati", napisao je jedan korisnik društvene mreže, dok je drugi nadodao da bi tražio povrat novca da je na mjestu posjetitelja koncerta. Jedna od posjetiteljica stala je u obranu slavne dive i navela da je njezina vokalna izvedba bila na razini.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene