bili na spoju?

Grlila misterioznog muškarca nasred ulice: Dok ova ljepotica šuti o privatnom životu, svi bruje o novoj ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Christensen već godinama ne priča javno o svom privatnom životu, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u zagrljaju misterioznog muškarca.

Danska manekenka Helena Christensen svojom pojavom oduševljava i u 52. godini života, a uoči rođendana koji će proslaviti na Božić u javnosti su je uhvatili u društvu misterioznog muškarca.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Fotografi su je snimili u New Yorku kako se grli s muškarcem s kojim je, kako se čini, bila na spoju. Na sebi je imala crnu jaknu, stavila je zaštitnu masku preko lica, a kosu je svezala u visoki rep. Dobro raspoloženi par u ležernom je izdanju prošetao ulicama američke metropole, a još nije poznato je li Helena pronašla novu ljubav ili se radi o samo prijateljskim odnosima.

Christensen inače sina Mingusa Luciena Reedusa (21) ima iz veze s Normanom Reedusom, s kojim je bila od 1998. do 2003. godine. Prije njega bivša zvijezda Victoria's Secreta ljubila je frontmena INXS-a, Michaela Hutchencea. Prije nekoliko tjedana na njegovu godišnjicu smrti je na svom Instagramu objavila dirljivu posvetu. Bili su zajedno od 1991. do 1995. godine, dvije godine prije nego što si je on oduzeo život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene