Zamamna ljepotica

Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise dane provodi u badiću kod kuće ili na plaži gdje uvijek privuče mnogo pažnje, a u posljednjih godinu dana ju se povezivalo sa tri slavna muškarca s kojima je viđena. Kako pišu strani mediji, manekenka ljubi biznismena Bretta Oppenheima.

Tina Louise odavno je stekla vojsku obožavatelja na Instagramu zbog seksi objava, no zadnjih godinu dana je privukla pozornost javnosti i muškarcima s kojima se družila. 

Pogledaj i ovo showbuzz Provokativna izdanja Veza s nestašnim zavodnikom vinula ju je u nebesa, a dobro provjerenim receptom mami nove obožavatelje

40-godišnja manekenka, koja se ističe oblinama i mnoštvom tetovaža, većinu vremena provodi u badićima i donjem rublju u kojima pozira za pratitelje, a često ju se može vidjeti i na plaži. Tina je mamila poglede prolaznika u kalifornijskom kvartu Venice dok se brčkala u plićaku. 

Louise je nosila zelenobijeli bikini koji je jedva zadržavao njezine obline i donji dio je stalno sužavala u tangice kako bi joj ostalo što manje tragova od sunčanja. U istom badiću, samo ružičaste boje, je viđena i ranije na plaži, a očito preferira tjesnije varijante. Australska ljepotica se dobro zabavljala i smješkala, no čini se da joj je voda bila prehladna za kupanje da bi uronila cijelo tijelo. 

Kako piše Daily Mail,  Louise je sretno zauzeta, a ljubi biznismena Bretta Oppenheima (44) koji je poznat po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina. Nedavno su snimljeni zajedno u Kaliforniji kako šetaju držeći se za ruke. 

Inače, Tina je u ožujku viđena na večeri s misterioznim muškarcem u restoranu u West Hollywoodu. Louise je tako još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti muškarac od svibnja prošle godine s kojim ju se povezuje, no prvi je koji nije slavan.

Naime, manekenka je prvo ljubila 16 godina starijeg Gavina Rossdalea koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koji ju je varao s dadiljom nego po svojoj glazbi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻 𝒊 𝒏 𝒂 𝑳 𝒐 𝒖 𝒊 𝒔 𝒆 (@tinalouise)

Viđeni su tijekom šetnje parkom Universal City u Los Angelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva mjeseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Briana Austina Greena (47). Uhvaćeni su tijekom spoja u Los Angelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija te da je glumac prebolio bivšu suprugu Megan Fox.

No već u listopadu prošle godine je fotografirana na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem (51). Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno, a Louise je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem.

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance. Glazbenik je ranije ljubio plesačicu Cassie Venturu (34) te je prije dvije godine pričao kako želi proširiti svoju obitelj s njom, iako ima šestero djece.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene