Malo se sredila

Ljepotica izbacila grudi i nogu nakon što smo je u zadnje vrijeme viđali u pomalo zapuštenim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio istaknula je kako joj nedostajalo sređivanje tijekom pandemije koronavirusa.

Portugalka Sara Sampaio (28) u posljednje vrijeme znala je iznenaditi svojim izdanjima bez šminke, a ovog puta se sredila za izlazak iz kuće. 

Pogledaj i ovo Sara Sampaio "volim sebe i ako se udebljam" Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

Manekenka je obukla crnu, dugu haljinu za subotnju večer u West Hollywoodu. Modnom kombinacijom se pohvalila na Instagramu i napisala kako joj je nedostajalo sređivanje tijekom pandemije koronavirusa. Sara je u haljini istaknula lijevu nogu s visokim prorezom, ali i grudi koje su joj bile jako stisnute, pa je izgledalo kao da će se gornji dio tkanine raspasti. 

Inače, Sampaio je zakoračila u manekenske vode kao 15-godišnjakinja i godinu dana kasnije pobijedila je na portugalskom natjecanju ljepote Cabelos Pantene 2007. Otkad je započela karijeru modela, sanjala je kako će postati anđelica i nositi revije za donje rublje Victoria's Secret, a to joj se konačno ostvarilo 2015. nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Definitely turned my house into a photostudio 😂🙈

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Postala je i ambasadorica ljepote za brend Armani te krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated Swimsuit. Našla se i u raznim izdanjima časopisa Vogue, a zbog manekenstva se iz Porta preselila u New York. Sara se okušala u glumačkom poslu, pa je prvu ulogu odigrala 2017. u komediji "Clapper". Pojavila se i u glazbenim spotovima Selene Gomez, Nicka Jonasa, Justina Biebera i Davida Guette te Kanyea Westa.

Sara je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene