ništa joj ne smeta

Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paulina Porizkova pozirala je kraj bazena u 12 godina starom badiću, a pokazala je savršeno tijelo te odličnu formu koju njeguje i s 55 godina.

Manekenka Paulina Porizkova i s 55 godina mami uzdahe, a ova slavna ljepotica ne boji se starenja. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju te se pohvalila da čisti bazen ispred svoje kuće, ali i da istakne svoj prirodni izgled.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Ljepotica! Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

"Povratak na ono kako zaista izgledam. Moj bikini je 12 godina star i trebao bi biti odličan za sunčanje jer navodno ne ostavlja linije od kupaćeg, no i dalje ih primijetim", napisala je Paulina.

Tijekom čitave karantene Paulina je obožavateljima pokazivala što radi te je objavljivala fotke svoje prosijede kose na koju je ponosna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wednesdaywearables 🤪 back to what I REALLY look like, guys. My bikini is about twelve years old - it’s supposed to be a tan-thru but so far it still gives me tan lines. The towel is from the A@P supermarket about eight years ago. I’m holding a slotted spoon to clean the skimmers in the pool, which has gone a lovely shade of green because the filter doesn’t work and I can’t get it replaced this year. But I have a pool. A lovely, amazing pool which has seen so much joy in years past- all the kids in our family practically living in it all summer. This summer is a lonely one, so, so what if the pool is more of a pond. ( and yes, we tried to fix the Aquabot, but gave up and it been sitting there for two weeks now.) I swim in it even though it’s green. Hopefully building immunity 🤪#lookingrealfeelingreal

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

S nom su cijelo vrijeme bili sinovi Jonathan (26) i Oliver (21), koje je manekenka dobila s frontmenom grupe The Cars, Rickom Ocasekom. Ocasek je prošle godine preminuo u 75. godini, a par je prije njegove smrti prolazio kroz razvod. Ipak, živjeli su i dalje zajedno, a upravo Paulina pronašla je njegovo tijelo.

Manekenka koja je inače iz bivše Čehoslovačke na vrhuncu karijere je krasila najprestižnije svjetske modne časopise.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene