nije ju briga!

U badiću neobičnog kroja istaknula atribute, već dva mjeseca uživa na plaži i provocira dežurne kritičare!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Montana Brown oko dva mjeseca je na Barbadosu i nastavlja dijeliti fotografije u badićima, iako su je u siječnju napali što uživa na tropskom otoku dok u Velikoj Britaniji traje lockdown zbog koronavirusa.

Montana Brown ne mari za kritike javnosti i nastavlja uživati na egzotičnom Barbadosu, na kojem ne skida badić sa sebe te dijeli atraktivne fotografije na Instagramu. 

25-godišnja Britanka prošetala se plažom u crnom bikiniju neobičnog kroja koji je istaknuo njezine atribute. Montana je pokazala zavidnu figuru, odnosno utrenirani trbuh i noge i osunčani ten dok je hodala po plićaku sa smiješkom na licu. 

Kosu je svezala u punđu, a tijekom šetnje nije ispuštala mobitel iz ruku. Inače, Brown su u siječnju napali jer je otišla na Barbados dok je njezina zemlja Velika Britanija najavila strogi lockdown zbog koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O N T A N A B R O W N (@montanarosebrown1)

Manekenka, koju prati 1,3 milijuna ljudi na Instagramu, dobila je mnoge negativne kritike i komentare na društvenim mrežama, no sve ih je obrisala pa se nastavila zabavljati u bikiniju. Zbog toga je odlučila povremeno nositi zaštitnu masku na licu ili se barem tako pokazati paparazzima. 

"Odvratno je to što radite i kako se izvlačite. Vi slavni trebali biste prestati širiti ovakve sadržaje na internetu", jedan je od komentara koji su joj uputili na društvenim mrežama.

Montana se na Barbadosu nalazi oko dva mjeseca, a njezin Instagram vrvi fotografijama u bikinijima koje ponosno objavljuje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 +0 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 2 Celebrity U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene