Glavna atrakcija na plaži

Razuzdani odmor s prijateljicama: Skakutala u malenom bikiniju pa iznenada skinula gornji dio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Josie Canseco otišla je na odmor s prijateljicama u meksički Cabo, a u isto vrijeme se saznalo da je prekinula s internetskom zvijezdom Loganom Paulom.

Manekenka Josie Canseco (24) pobrinula se da bude glavna atrakcija na odmoru s prijateljicama. 

Josie, koja je nedavno prekinula vezu s internetskom zvijezdom Loganom Paulom (25), razuzdala se u meksičkom gradu Cabou. U minijaturnom bikiniju poskakivala je na plaži i u vodi okružena društvom, a u jednom trenutku maknula je grudnjak, pokazala grudi i isplazila jezik. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jos🤍 (@josiecanseco)

Pozornost je privlačio i Josein izlazak iz mora s prijateljicama jer su neke nosile tangice, dok su druge imale sićušni donji dio koji je otkrivao velik dio njihovih stražnjica. Djevojke su se dobro zabavljale i na brodu, a neki misle da manekenka tako pokušava preboljeti prekid. Više fotografija možete pogledati ovdje.

Inače, Canseco i Paul pomirili su se u lipnju, a zvijezda YouTubea slučajno je prošlog mjeseca u podcastu otkrila da je prekinula s manekenkom. "Uvijek sam cijenio privatnost naše veze jer je ostatak mog života javan pa nisam želio da ni ona ni ja moramo nekome davati objašnjenja. Bilo je to posebno vrijeme u našim životima. Jednostavno nije više funkcioniralo", ispričao je Logan. 

Par je još početkom prošlog mjeseca viđen kako slavi njezin 24. rođendan u restoranu u Los Angelesu. Josie je poznata i po tome što je bila u vezi s Brodyjem Jennerom (37), a njihova je romansa trajala tek tri mjeseca. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene