Tako i treba!

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin dane provodi uživajući na plaži u Malibuu s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima.

Ireland Baldwin (24) stekla je slavu zahvaljujući roditeljima Alecu Baldwinu i Kim Basinger, a povećala ju je golišavim izdanjima u javnosti i društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo showbuzz manje je više! Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Manekenka dane provodi uživajući na plaži u Malibuu u društvu dečka glazbenika Coreyja Harpera i prijatelja, a pritom privlači pozornost svojim izgledom. Ireland se, kako se čini, uvukla u pretijesni bikini iz kojeg joj je umalo ispalo sve.

I žuti grudnjak i gaćice na prugice činili su joj se premalim dok je ležala i družila se s dečkom i prijateljima. U jednom trenutku dok se Ireland okrenula prema njima na bok, izgledalo je kao da joj se previše toga nazire iz donjeg dijela badića, a gornji dio joj je cijelo vrijeme bio napet. 

Inače, njezini obožavatelji u posljednje vrijeme komentiraju kako se Ireland opustila za vrijeme karantene od koronavirusa i vidno prikupila nekoliko kilograma više. Kažu da se to primijeti u njezinim izdanjima s plaže, a kao da je to i Baldwin primijetila pa dijeli manje golišavih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pregnancy announcement 💕 swipe to see my little cutie.

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Usto, Ireland se nedavno našalila na Instagramu da je trudna, pa se pohvalila da je njezina beba burrito koji se sprema pojesti. Ipak, velikom dijelu njezinih obožavatelja sviđaju se njezine obline i ističu da je zato uspješan model. 

Inače, na Instagramu Ireland prati 602.000 ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene