Prirodno izdanje

Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Brook izgleda sasvim drugačije kada ne okida selfije i nije pred kamerama.

Voditeljica i manekenka Kelly Brook (40) uvijek blista na svojim fotografijama na Instagramu i prati ju 1,2 milijuna ljudi, no u trenucima kada ne okida selfije i nije pred kamerama potpuno je druga žena.

Pogledaj i ovo Kelly Brook (Foto: Profimedia) Romantični bijeg Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki

Naime, Kelly je u utorak šetala svog psa Teddyja po Londonu i bila je gotovo neprepoznatljiva. Bez ikakve šminke i u svakodnevnom izdanju koje se sastojalo od kaputa, trenirke, sportskih cipela i sunčanih naočala, rijetko bi tko rekao da je riječ o osobi koja je često na listama najseksi žena na svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cab Life

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Brook na fotografijama na Instagramu uvijek izgleda savršeno, bilo zbog šminke, bilo zbog korištenja filtera. Manekenka je čak svojem psu Teddyju napravila profil na toj društvenoj mreži i ima čak 10.000 pratitelja, a Kelly često dijeli njegove fotografije i kod sebe. Ranije se često obračunavala s ružnim komentarima na račun svojih bujnih oblina. 

Inače, starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene