tijelo bez mane

Nije mogla naći sitniji bikini, a napravila je i veliku promjenu u svom izgledu za uživanje na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pia Mia odmarala se na plaži u crno-bijelom bikiniju čiji su gornji i donji dio jedva pokrivali intimno područje, a za promjenu nije bila našminkana.

Pjevačica i manekenka Pia Mia (24) poznata je po golišavim, seksi izdanjima kojima se hvali na Instagramu, a često sama promovira svoju liniju odjeće. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nova Rihanna? Upoznajte novu Kanyeovu štićenicu!

Pia je privlačila pozornost na plaži u Miamiju u crno-bijelom minijaturnom bikiniju čiji su donji dio bile tange. Grudnjak joj je jedva pokrivao grudi, pogotovo kad se manekenka istezala, a cijelo vrijeme  imala je slušalice u ušima. 

Dobra prijateljica reality zvijezde Kylie Jenner pokazala je savršenu, vitku figuru i bujne grudi te osunčani ten i njezino prirodno izdanje bilo je pravo osvježenje. Bez šminke je izgledala i dosta drukčije i pomalo neprepoznatljivo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Pia Mia (@princesspiamia)

Pia se u posljednje vrijeme posvetila glazbenoj karijeri pa je tako sredinom prošlog mjeseca objavila novi singl "Lovefool", dok novi album nije imala od 2017. Pjevačica, koja sama piše svoje tekstove, prvi put je privukla pozornost javnosti 2013. kada je počela suradnju s menadžerom repera Chrisa Browna. Dotad se neuspješno pokušavala probiti u svijetu glazbe objavljujući svoje snimke na YouTubeu. 

Na njezinu glazbenom putu jako joj je pomoglo i prijateljstvo s Kylie koje je započelo 2014. Naime, reality zvijezda često je objavila njihove zajedničke fotografije i videa na Snapchatu. 

Pia se bavi i glumom, a najzamjećeniju ulogu imala je prošle godine u filmskoj drami "Poslije svega" napisanoj prema hit-serijalu knjiga. U njoj je utjelovila Tristan. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene