uznemirujući sadržaj

Šokirala fotografijom krvavog lica, neki ju optužili da laže: "Ne želim šutjeti. Udarali su nas po licu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daria Kyryliuk tvrdi da su nju, njezinog dečka i prijatelje pretukli zaštitari na plaži Momo u turskom odmaralištu Cesme.

Ukrajinska manekenka Daria Kyryliuk (23) šokirala je pratitelje na Instagramu fotografijama krvavog lica. 

Daria je objavila da su ju pretukli zaštitari na plaži Momo u luksuznom turskom odmaralištu Cesme, a tvrdnje je potkrijepila slikom. "Ne želim šutjeti, želim reći što se dogodilo meni, mom dečku i našem društvu. Napali su nas zaštitari na plaži Momo. Četiri djevojke, uključujući mene, udarali su po licu, a i dečki iz grupe su teško ozlijeđeni. Ispričale smo sve detalje policiji. Ne smijemo okrenuti glavu onome što se dogodilo i trebamo zaustaviti nasilje prema ženama", napisala je manekenka. 

Uprava plaže je odgovorila na njezine optužbe i tvrdi da se društvo s kojim je Daria bila potukla s nekim ljudima, a zaštitari su intervenirali da bi ih razdvojili. Ukrajinka je istaknula da je to laž. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t wanna keep quiet and tell the story what happened to me, my boyfriend and our group. We were attacked by the security of Momo Beach( Çeşme, Turkey). Four girls were punched on the face (including me) and the guys were badly hurt. We gave police detailed reports. We should not turn a blind eye to what happened and stop #stoptheviolenceagainstwomen Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız #stoptheviolenceagainstwomen #metoo @momodalyan @milliyetcomtr @hurriyetkelebek @hurriyetcomtr @sabah @takvim Я не хочу молчать и рассказывать историю, что случилось со мной, моим парнем и нашей группой. На нас напала служба безопасности пляжа Момо (Чешме, Турция). Четыре девушки были избиты по лицу (включая меня), и парни сильно пострадали. Мы дали полиции подробные отчеты. Мы не должны закрывать глаза на то, что произошло! #challengeaccepted

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

"Činjenica da ne žele objaviti snimke s plaže dokazuje da nešto skrivaju", rekla je Kyryliuk. Mnogi pratitelji su manekenki pružili podršku u komentarima naglasivši da joj vjeruju. Ostali su ju upitali što je napravila s dečkom i prijateljima da se to dogodilo objasnivši da je plaža Momo specijalno mjesto za bogate gdje se ovakve stvari ne događaju. Usto su ju optužili da laže. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene