Uvijek divna!

Na modnim je pistama od 15. godine kad su je spazili na tržnici, a božanstveno tijelo ovog je puta pokazala u novom mini bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Candice Swanepoel vlada modnim pistama od svoje 15. godine, a danas 32-godišnja manekenka i dalje je jedna od najljepših svoje generacije, što redovito dokazuje golišavim izdanjima.

Manekenka i Victorijina anđelica Candice Swanepoel oduševila je svojom savršenom figurom na plažama Miamija, gdje su je fotografi uhvatili u srijedu. 32-godišnja ljepotica iz Južnoafričke Republike na plaži je uživala u minijaturnom crnom bikiniju, a svoje je utrenirano tijelo pokazala u punom sjaju.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njoj je to normalno Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

Ne čudi što su se za njom svi okretali, što zbog badića, što zbog zavidne pojave kojom oduševi gdje god da se pojavi.

Candice je rođena i odrasla je u Južnoj Africi, a tijekom djetinjstva bavila se baletom. Školovala se u internatu, a kada je imala 15 godina, na tržnici u gradu Durbanu spazio ju je agent za modele.

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina Vogue, Elle, GQ i Harper's Bazaar. Nosila je revije za poznate brendove, među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana i Dior. Bila je i zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke, a prije dvije godine pokrenula je svoj brend badića Tropic of C.

Govori tri jezika, a ima sinove Anaca (3) i Ariela (1) s bivšim dečkom, manekenom Hemannom Nicolijem (37). Prekinuli su 2017. nakon 14 godina veze. Inače, upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015., no prekinuli su tri godine kasnije navodno jer su se zbog svog posla previše udaljili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene