što oskudnije, to bolje

Nakon tangica uskočila u neobični top u kojem je pokazala svoj savršeni trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid nedavno je pozirala u toplesu noseći samo jedva vidljive tangice, a upravo zbog takvih fotografija ima 31.8 milijuna pratitelja na Instagramu.

Jedna od najtraženijih svjetskih manekenki Bella Hadid (23) privlači pozornost golišavim fotografijama na Instagramu, ali i neobičnim stilom odijevanja. 

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Bella je prošetala u petak New Yorkom u neobičnom topu s dugim rukavima i dugim hlačama. Manekenka je u svojoj modnoj kombinaciji pokazala savršeno ravni trbuh, a nosila je sunčane naočale i zaštitnu masku za lice, pa je bila jedva prepoznatljiva.

Inače, Bellu često kritiziraju da je premršava jer na svojih 175 centimetara visine ima 55 kilograma. Ona im je svojedobno odgovorila na te prozivke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 29.2020 Day 92 of soul searching in these mf trees 🍃

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

"Tako sam zahvalna što mogu biti dio revije Victoria's Secret, osjećam se sretnije i zdravije nego ikad. Postoje različiti tipovi tijela i drugačije reagiraju na odličnu rutinu vježbanja i zdravu dijetu", istaknula je Bella

Hadid ima zavidnu vojsku pratitelja na Instagramu od 31.8 milijuna ljudi, a njihovu pažnju najviše privlači golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala u bazenu u toplesu noseći tek tangice. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene