golotinja joj nije problem

Zbrisala je iz nama susjedne države kao tinejdžerka pa postala jedan od najtraženijih modela donjeg rublja i badića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Palvin raspiruje maštu obožavatelja, a njih je rastužila vijest da je zauzeta i ljubi glumca Dylana Sprousea.

Mađarska ljepotica Barbara Palvin slavi 27. rođendan, a već je sa 13 godina hodala po modnim pistama. 

Pogledaj i ovo Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Fanovi u nevjerici Je li moguće da je prošlo već 17 godina otkako se rodila kći Rachel i Rossa? Pogledajte kako danas izgleda

Njezine seksi fotografije u badićima i donjem rublju na Instagramu raspiruju maštu pratitelja kojih ima 14.9 milijuna, no o njoj mogu samo sanjati. Palvin je od 2018. u vezi s glumcem Dylanom Sprouseom (28) i skupa žive u Brooklynu. 

S Dylanom snima i smiješnu emisiju naziva "Ground with Dylan i Barbara". Epizode redovito dijeli na Instagramu i zabavlja pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rushing and waiting 💁🏼‍♀️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Zgodna Mađarica je godinama među najtraženijim modelima za kupaće kostime i donje rublje, a najčešće pozira u seksi kreacijama brenda Victoria's Secret. Inače, Palvin se rodila i odrasla u Budimpešti, a sa 13 godina uočio ju na ulici s majkom agent za modele.

Snimila je prve fotografije za modni magazin Spur 2006., a s vremenom se preselila u Aziju jer je tamo imala puno angažmana. Pojavila se u međunarodnim izdanjima časopisa Vogue, Marie Claire, Elle te Harper's Bazaar.

Surađivala je s poznatim brendovima među kojima su H&M i Armani, a postala je i Victorijina anđelica. Barbara često ističe da su joj omiljene manekenke Ruskinja Natalia Vodianova, na koju neki modni stručnjaci kažu da sliči, te Kate Moss. Mađarska ljepotica se 2014. pojavila u filmu "Hercules" u kojem je utjelovila mitološku kraljice Antimache.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene