seksi mađarica

U golišavom izdanju pokazala zašto je među najtraženijim modelima za donje rublje i badiće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Palvin se preselila iz rodne Budimpešte prvo u Aziju, a zatim u Ameriku zbog manekenske karijere.

Lijepa Mađarica Barbara Palvin (26) godinama je među najtraženijim modelima za donje rublje i kupaće kostime, a pokazala je i zašto pozirajući za brend Victoria's Secret. 

Barbara se pojavila u najnovijoj modnoj kampanji u nekoliko seksi izdanja. Bilo je tu čipkastih bodija čiji su donji dijelovi otkrivali njezinu stražnjicu, ali poluprozirnih gaćica. 

Inače, Palvin se rodila i odrasla u Budimpešti, a sa 13 godina uočio ju na ulici s majkom agent za modele. Snimila je prve fotografije za modni magazin Spur 2006., a s vremenom se preselila u Aziju jer je tamo imala puno angažmana. Pojavila se u međunarodnim izdanjima časopisa Vogue, Marie Claire, Elle te Harper's Bazaar. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @si_swimsuit

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Surađivala je s poznatim brendovima među kojima su H&M i Armani, a postala je i Victorijina anđelica. Barbara često ističe da su joj omiljene manekenke Ruskinja Natalia Vodianova, na koju neki modni stručnjaci kažu da sliči, te Kate Moss. Mađarska ljepotica se 2014. pojavila u filmu "Hercules" u kojem je utjelovila mitološku kraljice Antimache. 

Palvin je od 2018. u vezi s glumcem Dylanom Sprouseom (27) i skupa žive u Brooklynu. Manekenku na Instagramu prati 14,2 milijuna ljudi koje često uveseljava fotografijama sa snimanja u donjem rublju i badićima. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) +3 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele uskočila u haljinu koju je nosila prije četiri godine pa još jednom pokazala koliko je zaista smršavjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene