zanimljiv prizor

U neobičnom kombinezonu pokazala malčice previše, a sin ju je umalo zasjenio s ljubimcem koji bi rijetko koga ostavio ravnodušnim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio obukla je zanimljivu košulju za ručak sa svojom kćeri Anjom i sinom Noahom koji je poveo i svog ljubimca zmiju.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio prošlog mjeseca je proslavila 40. rođendan, no za nju su godine samo broj i mnogi se slažu da izgleda i dvostruko mlađe od svoje prave dobi. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Malo se opustila Njezino manekensko tijelo nekad je bilo čudo, danas ima trbuščić, ali je i dalje pravi komad

Alessandra je privukla pozornost u nedjelju tijekom odlaska u restoran u Santa Monici na ručak sa svojom kćeri Anjom (12) i sinom Noahom (8). Manekenka je obukla bijelu, široku košulju koja je zapravo kratki kombinezon ispod kojeg se naziralo njezino intimno područje, odnosno donje rublje. Ambrosio je lice prekrila zaštitnom maskom i sunčanim naočalama pa je bila jedva prepoznatljiva.

Pažnju je privukao i Alessandrin sin Noah jer je bio bos, ali i s ljubimcem kojeg je nosio na ruci u restoran. Naime, držao je malenu zmiju kada je izašao iz automobila što je bio prizor na koji bi rijetko tko ostao ravnodušan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Inače, Ambrosio je dobila sina i kćer s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom (40) s kojim je prekinula u ožujku 2018. Tri mjeseca kasnije je započela vezu s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a strani mediji su u ožujku ove godine pisali da je par prekinuo. 

Alessandra je viđena na večeri s modelom Richardom Leejem u Santa Monici i držali su se za ruke. Par je prošlog vikenda snimljen na plaži kako se zaigrao ljubeći na plaži. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene