Zanimljivo!

Pogledajte haljinu kojom je Maja zavarala svoje fanove: Je li se stvarno presvukla ili?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ponedjeljak navečer održana je finalna večer showa Supertalent, iz koje je kao pobjednička ekipa izašla plesna skupina Transform Crew, zlatni gumb Maje Šuput. No pažnju je privlačila i sama pjevačica u zanimljivoj haljini.

U posljednjoj, finalnoj večeri Supertalenta pažnju publike i žirija, kao i obično privukla je i Maja Šuput svojom novom odjevnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Iz tjedna u tjedan njezini fanovi željno su iščekivali što će članica žirija odjenuti, a zanimljivom haljinom koju je za nju, kao i svaki put odabrao Marko Grubnić, ni ovoga puta nije razočarala.

Pojavila se u dugoj zelenoj haljini, a iako su mnogi zaključili da se tijekom emisije i presvukla zbog ružičaste verzije iste haljine u kojoj smo je vidjeli u jednom trenutku, priča je malo drugačija. 

Naime, haljina je ostala ista, ali je na zanimljiv način iz zelene postala roza, a Maja je sve pokazala u svojim storyjima na Instagramu. 

A kako je reagirala na pobjedu svog Zlatnog gumba, pogledajte u našem videu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene