blista!

Šuput se pohvalila zanimljivom modnom kombinacijom, no svu je pažnju ukrao njezin trudnički trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom kombinezonu i bijelom džemperu, a brojni pratitelji primijetili su njezin trudnički trbuh.

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" i pjevačica Maja Šuput na Instagramu je pozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, no svima je pažnju ukrao njezin trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Gotova za danas. Doviđenja, uredu, idem kući", napisala je Maja uz seriju fotografija na kojima je pozirala u crnom kombinezonu na koji je imala i bijeli džemper, a stil je upotpunila crnom kapom i bijelim cipelama na visoku petu.

"Moja princeza", "Volim te", "Genijalna si", samo su neki od komentara njezinih vjernih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je nedavno otkrila kako je suprugu Nenadu Tatarinovu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Podijelila je fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice ružem na trbuhu napisala "beba".

Inače, Maja Šuput iz nedjelje u nedjelju svojim odjevnim kombinacijama oduševi gledatelje, a za njezin stil redovito se brine najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene