Od perja i golotinje do bajki!

Spektakularne kombinacije Maje Šuput: Prisjetite se čime je sve šokirala ove sezone, što vam je bilo najbolje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prisjetili smo se svih modnih kombinacija u kojima smo Maju Šuput gledali u ovogodišnjoj sezoni showa "Supertalent".

Maja Šuput nas je i ove sezone showa "Supertalent" iz emisije u emisiju oduševljavala svojim modnim kreacijama, a pri njihovu je odabiru imala veliku pomoć svog stilista i prijatelja Marka Grubnića.

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Maja nas je već u prvoj emisiji iznenadila odvažnim šeširom s perjem, pa onda glamuroznim haljinima i frizurama dostojnima holivudskih crvenih tepiha. Bilo je tu i odvažnih, seksepilnih izdanja poput prozirne haljine na kojoj su joj samo predimenizionirani cvjetovi prekrivali strateška mjesta, pa sve do dubokih dekoltea i proreza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dok jedva čekamo vidjeti što je osmislila za veliko finale showa, svih Majinih izdanja prisjetili smo se u našoj galeriji.

Osma sezona Supertalenta, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca, a u nedjelju 19. prosinca na rasporedu je spektakularno finale showa koji je prema rezultatima gledanosti ove jeseni zasjeo na tron zabavnih televizijskih formata.

Velika završnica showa donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta. No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika.

Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će među trojicom odabranih superfinalista svojim glasovima putem poziva ili poruke izabrati pobjednika osme sezone.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene