Sharon Stone moment

Maja u problemu zbog haljine s izrezom do struka, Martina ju je upozorila da ne pokaže previše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U drugoj emisiji uživo showa Supertalent Maja Šuput privlačila je pažnju natapiranom frizurom, ali i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka.

Tijekom druge emisije uživo showa Supertalent vidjeli smo brojne senzacionalne nastupe i dobili tri nova finalista. Oni su Marko Antolković, Tranform Crew i Benjamin Iličić, ali danas se ne priča samo o njima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Pažnju publike i gledatelja tijekom večeri privukla je i Maja Šuput. Prvo frizurom, koju je bilo teško ne komentirati, a onda i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka koja joj je stvorila male probleme kada ju je iluzionist Tin Golubić pozvao da mu se pridruži na pozornici i pomogne u izvođenju trika.

Pjevačica je morala paziti kako sjedi, a kolegica Martina malo se našalila na njezin račun i poručila joj da pripazi na Sharon Stone moment.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene