jedva dočekala!

Šuput se dobro skockala pa poručila: "Mama se vratila, skakat ćemo s lustera od sreće!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je nakon duže stanke od koncerata uskočila u elegantnu haljinu i stala na pozornicu te je svima dala do znanja koliko joj je to nedostajalo.

Pjevačica Maja Šuput je poput svih svojih kolega s estrade jedva dočekala popuštanje epidemioloških mjera te se vratila svom poslu koji obožava.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Mama se vratila. Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu! Večeras ću skakat s lustera od sreće!", napisala je Maja na Instagramu uz fotografije s pozornice. Nastupila je na jednom vjenčanju, a obožavatelji su je u komentarima zasuli komplimentima.

"Haljina top", "Prelijepa si", "Kraljica", "Došla na svoje", samo su neki od komentara njezinih vjernih pratitelja. Šuput je na sebi imala dugačku elegantnu haljinu koja je istaknula njezinu zavidnu liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i snimila novu All Stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Celebrity Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene