Čestitamo!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji, pjevačica je rodila sina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali su roditelji dječaka.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov postali su sretni roditelji malenog dječaka koji je stigao na svijet carskim rezom u jednoj zagrebačkoj klinici, saznajemo od izvora bliskih obitelji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maji i Nenadu to je prvo dijete, a od trenutka kada su u listopadu prošle godine objavili vijest da će postati roditelji njihovoj sreći nije bilo kraja, a pjevačica je putem društvenim mrežama dijelila slatke trenutke iz trudnoće.

"Iznenađenjeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reć da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu fotouspomenu na rast u maminu trbuščiću", napisala je tada Maja na Instagramu.

Maja je trudnoću sjajno podnijela i bila je neumorna, vježbala je i pazila na zdravlje, sa suprugom je stigla otputovati na posljednje romantično putovanje u dvoje, radila je na novim projektima svog brenda Majushka i do posljednjeg je detalja s Nenadom uredila predivnu dječju sobu koja je spremno dočekala svog malog vlasnika. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) +2 Boris Novković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Šuškalo se da se razvode, a sad su otkrili da čekaju bebu! Boris Novković dobit će četvrto dijete s 25 godina mlađom suprugom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) +3 Margot Robbie (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene