"Vražja" Maja!

ŠUPUT PRIZNALA ZAŠTO JE UZDISALA "To se vidi u njegovim očima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput, koja je otvorila show ''Tvoje lice zvuči poznato'' komentirala je nastup repera Fil Tilena.

Maja Šuput sigurno će pamtiti sinoćnju epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nezaboravan plesni, ali i pjevački nastup repera Fil Tilena gledala je s oduševljenjem.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Iako je Petreković rasturio sinoćnji show, na Maju Šuput snažan je utisak ostavio polugoli Filen koji je otvorio natjecateljski dio showa i vidno se uspuhao nakon izvođenja pjesme. No, nije se samo on dobro oznojio. Šuputica je ispuštala čudne zvukove tijekom njegovog nastupa. "Tijelo je tijelo. No, njegova golotinja i kad je tako plesao. Čudno mi je da išao toliko daleko", komentirala je Maja njegov nastup.

Uzdahe tijekom nastupa nije mogla skriti, a danas nam je i priznala kako Fil zrači drugačije nego ostali kandidati. "Bio je zaista uvjerljiv. Ima nekakvu čudnu energiju, malo jaču nego ostali kandidati. To se vidi u njegovim očima. Njegov nastup je prštao od seksepila. Bilo je dosta interesantno za gledati'', priznala je Maja.

Podsjetimo, Slaven Berić, poznatiji kao Fil Tilen, transformirao se u Richarda iz britanskog benda Right Said Fred. Dojam je ostavio na sve članove žirija, no nastup se posebno dojmio Maje Šuput što je Tom kao član žirija i potvrdio. ''Mislim da si definitivno uspio jer sam cijelo vrijeme slušao čudne zvukove s Majine strane dok si nastupao.''

Maja je otkrila kako uz Tilena postoje još dva kandidata koji su je se posebno dojmili. "Teško je reći koga vidim kao pobjednika, Hana i Kedžo su trenutno moji favoriti'', zaključila je Maja.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene