Sunčanje na balkonu

Pozirala u grudnjaku i gaćicama pa pokazala isklesani trbuh: "Predivna, sve je na mjestu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput uljepšala je dan svojim obožavateljima objaviviši fotografiju s balkona svog doma.

Maja Šuput odlučila je iskoristiti sunčani i topao dan za hvatanje boje na balkonu svog zagrebačkog stana, u kojem se već neko vrijeme nalazi u izolaciji, zajedno sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Na profilu na Instagramu objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira samo u crnom grudnjaku koji je savršeno naglasio njezine obline, crnim gaćicama i velikim šeširom na glavi.

"Prebijela sam za sliku oboji, danas je dan za vitamin D", napisala je uz objavljenu fotografiju koja je, naravno, oduševila njezine obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Slika je fenomenalna", "Najljepša slika", "Jako si lijepa", "I crno-bijela si najbolja", "Ova slika ne bi tako dobro ispala da je u boji, Majo mrak si", "Predivna, baš sve na mjestu", "Moja kraljica", napisali su joj u komentarima.

Maja dane u izolaciji krati svakodnevnim objavljivanjem sadržaja na društvenim mrežama i komunikacijom s obožavateljima kojima otkriva kako joj izgleda stan u kojem ona i Nenad zajedno uživaju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: IMDB) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Zanimljivosti I dalje je jedna od najseksi žena na svijetu, a među zvijezde ju je vinulo jedno važno poznanstvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene