Obitelj na okupu

Šuput pozirala sa suprugom mjesec dana prije poroda, haljina je savršeno istaknula trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pozirala je sa suprugom Nenadom i na Instagramu pokazala trbuh u osmom mjesecu trudnoće.

Pjevačica Maja Šuput sitno broji do trenutka kada će ona i suprug Nenad Tatarinov postati roditelji dječaka, a na Instagramu je sada pokazala i kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Muž, kavica, beba spava... Nema boljeg početka Valentinovo vikenda", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je zablistala u haljini trendi pepita uzorka koja je savršeno istaknula trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Wau, već je trbuščić na vidiku. Sretno", "Predivna trudnica", "Ova žena nikad ljepša nije bila", "Slatka si, Maja, lijepa obitelj", "Maja prekrasna, jednostavno blistaš", "Dobro ti stoji trudnoća", "Isuse, kak' si slatka trudnica, to je čudo", "Pa vas troje ste savršeni", "Trudnoća proljepša svaku ženu", zaključili su njezini pratitelji u komentarima.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku, a u nedavnom je intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime, a nedavno je pokazala i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene