zaista blista!

Maja Šuput pokazala trbuščić u 23. tjednu trudnoće, sreću nimalo ne skriva: "Definitivno je djevojčica!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je pozirala u ružičastom topiću i parenim tajicama, a trudnički trbuščić stavila je u prvi plan

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" i pjevačica Maja Šuput na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj je pokazala kako izgleda u 23. tjednu trudnoće. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Maja je pozirala u ružičastom topiću i šarenim tajicama, a trudnički trbuščić stavila je u prvi plan te nije skrivala svoju sreću. "Prelijepa si", "Wow", "Preslatka si", "Definitivno je djevojčica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih obožavatelja.

Šuput je nedavno otkrila kako je suprugu Nenadu Tatarinovu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Podijelila je fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice ružem na trbuhu napisala "beba".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz (Foto: Getty Images) +0 David Boreanaz (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prije 23 godine nas je osvojio u hit-seriji, a ovaj poznati zavodnik s malih ekrana nije se baš ništa promijenio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene