nije očekivao!

Maja Šuput priredila nekoliko iznenađenja suprugu za njegov poseban dan: "Malo je u šoku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je objavila kako je supruga Nenada Tatarinova za rođendan odvela u tattoo studio, gdje je tetovirao ime njihova sinčića Blooma.

Maja Šuput na Instagramu je podijelila preslatku fotku supruga Nenada Tatarinova na kojoj on drži njihova sinčića Blooma te je otkrila da odabranik njezina srca slavi rođendan. Nakon toga dio po dio otkriva i što mu je pripremila sve za njegov dan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Njezine objave na Instagram storyjima otkrile su kako je Maja supruga počastila izletom u tattoo studio. Nenad je tako dobio novu tetovažu s imenom njihova sinčića. "Moje prvo rođendansko iznenađenje", napisala je Maja u opisu snimke na kojoj se vidi i da mu je tetovaža na desnoj ruci. "Malo je u šoku", dodala je.

Sljedeći story otkrio je kako je supruga iznenadila i panoramskim letom.

Inače, Maja je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka s mužem Nenadom. Pjevačica je tim povodom na svojem Instagramu objavila neke dosad neviđene fotke tog dana, uz koje je suprugu uputila i predivnu čestitku za godišnjicu braka.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Šuput.

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene