romantika

Maja Šuput i nedjelju provodi radno, ali uspjela se pohvaliti raskošnim valentinovskim poklonima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i nedjeljom radi punom parom, no s obožavateljima je uspjela podijeliti što je dobila na poklon za Valentinovo.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da i nedjeljom radi punom parom, a na Instagram storyju objavila je fotografiju sa snimanja nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nije obožavateljima uskratila ni detalje svog poklona za Valentinovo, a snimka koju je objavila zasigurno je raznježila mnoge.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Šuput se tako pohvalila velikim buketom ruža te s nekoliko poklona s potpisom poznatih dizajnera.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov uskoro će postati roditelji, a pjevačica često na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima se ističe njezin trudnički trbuh.

Prije nekoliko dana pokazala je kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće. "Muž, kavica, beba spava... Nema boljeg početka Valentinovo vikenda", napisala je nedavno Maja uz fotografiju na kojoj je zablistala u haljini trendi pepita-uzorka koja je savršeno istaknula trudnički trbuh.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku, a u nedavnom je intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime. Pokazala je i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene