romantika

Maja Šuput i nedjelju provodi radno, ali uspjela se pohvaliti raskošnim valentinovskim poklonima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i nedjeljom radi punom parom, no s obožavateljima je uspjela podijeliti što je dobila na poklon za Valentinovo.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da i nedjeljom radi punom parom, a na Instagram storyju objavila je fotografiju sa snimanja nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nije obožavateljima uskratila ni detalje svog poklona za Valentinovo, a snimka koju je objavila zasigurno je raznježila mnoge.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 na večericu s mužem Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

Šuput se tako pohvalila velikim buketom ruža te s nekoliko poklona s potpisom poznatih dizajnera.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov uskoro će postati roditelji, a pjevačica često na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima se ističe njezin trudnički trbuh.

Prije nekoliko dana pokazala je kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće. "Muž, kavica, beba spava... Nema boljeg početka Valentinovo vikenda", napisala je nedavno Maja uz fotografiju na kojoj je zablistala u haljini trendi pepita-uzorka koja je savršeno istaknula trudnički trbuh.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku, a u nedavnom je intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime. Pokazala je i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene